Likepersoner

Prostatakreftforeningens (PROFO) likepersonstilbud bygger på et nettverk av frivillige likepersoner som ønsker å bruke sine egne erfaringer til å hjelpe andre som er i en situasjon som de selv har vært i. Likepersonsarbeidet er en av våre hovedoppgaver.

Prostatakreftforeningens likepersonstilbud bygger på et nettverk av frivillige likepersoner som ønsker å bruke sine egne erfaringer til å hjelpe andre som er i en situasjon som de selv har vært i. Likepersonsarbeidet er en av våre hovedoppgaver.

Snakk med noen som vet hva du gjennomgår

Slik vi i Prostatakreftforeningen ser det er en likeperson en som selv har vært i en situasjon som pasient eller pårørende, og som selv stiller opp og bruker sine erfaringer til å hjelpe andre som er i en lignende situasjon.

Likepersoner er ikke helsepersonell. De er først og fremst medmennesker som har med seg egne erfaringer og skal ikke uttale seg om spørsmål som har med diagnose eller behandling å gjøre.

Last ned likepersonsbrosjyren

Likepersoner på kontakttelefonen 22 53 55 35:
  • Kontakttelefonen har flere likepersoner som deler på arbeidet.
  • Likepersoner på Vardesentrene er godkjent både av oss og Kreftforeningen.
  • Vårt likepersonsutvalg har lagd retningslinjer for godkjenning og oppfølging av likepersoner i PROFO.
Likepersontjenesten/ Vardesenterne

Kontakt en av våre likepersoner

Likepersoner på landets Vardesenter

Retningslinjer, Prostatakreftforeningens likepersonsarbeid

Del på sosiale medier:

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer her