Den Nasjonale Prostatakreftdagen

Prostatakreftforeningen (PROFO) arrangerer årlig Den Nasjonale Prostatakreftdagen. Dette er et faglig arrangement som samler rundt 200 fagpersoner som representerer hele bredden av prostatakreftomsorgen i Norge. Den Nasjonale Prostatakreftdagen er en møteplass for spesialister, helsepersonell og beslutningstagere som jobber med prostatakreft.

Det er fremdeles mye ved prostatakreft som er uavklart. Dette skaper usikkerhet blant de som rammes. Når er det riktig å behandle? Hvilken behandling skal gis? Et annet viktig spørsmål er hva som kan gjøres i forkant for å stille en presis og tidligst mulig diagnose.

Støtt vårt arbeid nå.

På Den nasjonale Prostatakreftdagen ønsker vi å belyse aktuelle spørsmål i forhold til områdene diagnostisering, utredning, kvalitet i behandlingen samt samhandling i det norske helsevesenet. Også senskader og rehabilitering av prostatakreftpasienter er temaer vi har hatt på programmet.

Vi bruker ledende spesialister fra inn- og utland til å dele sin kunnskap innenfor disse fagområdene.

Les mer om arrangementet på denne siden www.fagdagen.no

Del på sosiale medier:

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer her