Vi inviterer til virtuell quiz

Vi har fått midler fra Stiftelsen Dam til å arrangere virtuell quiz for våre medlemmer. Prosjektet er et samarbeid med Lymfekreftforeningen og Munn- og halskreftforeningen. Andre pasientforeningene vil også bli invitert.

Mange holder seg hjemme i dugnadens ånd for å unngå smittespredning; like mange holder seg hjemme for å unngå smitte. Vi vet ikke hvor lenge denne situasjonen vil vare, og fordi alle aktiviteter er blitt avlyst ønsker vi å etablere et hyggelig tilbud for våre medlemmer og alle andre som holder seg hjemme.

Vi vil derfor nå hver onsdag fremover, med oppstart 6. mai kl.18.00, arrangere virtuell quiz. Kjell-Gabriel Hendrichs, en kjenner i quizmiljøet i Oslo, vil lede dere gjennom en rekke spørsmål live fra Facebook. Du behøver ikke noe teknisk utstyr, du må kun logge deg inn på Facebook og ha mulighet til å spille av lyd. Du holder styr på ditt eget svarark, og du retter ditt eget svarark. Husk at selv om det er lett å jukse, så varer ærlighet lengst!

Det er laget en egen Facebook-side for arrangementet, og du finner det her:

https://www.facebook.com/Koronaquizen-114720003553781

Klikk «like» på siden, og velg «delta» på arrangementet «Koronaquiz 6. mai». På denne måten vil du få påminnelse fra Facebook om arrangementet. Ønsker du å delta sammen med andre kan dere avtale å treffes ved hjelp av Zoom, Google hang-out, Facetime på telefon, vanlig anrop der man legger til flere, Whatsapp, med mer. Her er det mange muligheter. Dersom du vil prøve noen av disse løsningene anbefaler vi at du tester ut dette på forhånd. Man må ikke være medlem for å delta på quizen, alle er hjertelig velkommen!

Så husk at hver onsdag fremover, i åtte uker, kan du være med på quiz.

Bli med da vel! Det blir premier til vinnerne!

Del på sosiale medier:

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer her