Bli med i vervekampanjen 2024!

Hovedstyret inviterer alle medlemmer til vervekonkurranse, med kampanjeperiode 10. juni til 7. november 2024.

Det er medlemskapene som gir grunnlag for foreningens kraft. Jo flere medlemmer, jo sterkere står Prostatakreftforeningen til å oppfylle sitt formål. Hovedstyret har satt mål om å nå 4000 betalende medlemmer innen utgangen av 2024.

Nå ønsker hovedstyret å legge til rette for en koordinert innsats for å løfte foreningen sitt totale medlemstall, og lokker med premie til de medlemmene som verver flest i løpet av perioden (10. juni – 7. november). Kampanjeperioden avsluttes 7. november i forbindelse med Den Nasjonale Prostatakreftdagen.

Premier
Hovedstyret kan lokke med følgende hovedpremier i form av gavekort som kan nyttes på over 5000 brukersteder.
1. premie: Presentgavekort kr. 2500,-
2. premie: Presentgavekort kr. 1000,-
3. premie: Presentgavekort kr. 500,

Premiss for premiekonkurransen

  • Vinnere (resultatlisten) kåres etter totalt antallet vervet
  • Alle vervinger teller likt i konkurransen – hovedmedlemskap, partnermedlemskap og støttemedlemskap
  • Du må imidlertid ha vervet minimum 3 nye medlemmer i kampanjeperioden for å kvalifisere til mottak av premie.

Hvordan delta?
I innmeldingsskjema på våre nettsider kan nye medlemmer registere hvem de har blitt vervet av. Eventuelt kan du sende liste over de du har vervet til post@prostatakreft.no.

Meld inn medlemmer her!

Markering 
Kampanjen blir markert på sosiale medier, i informasjon direkte til medlemmer og lokallag. Det vil bli gitt statusoppdateringer underveis på sosiale medier og nettsiden.

Konkurranse for lokallag
Parallelt pågår det også en vervekonkurranse mellom lokallagene, der det lokallaget som verver flest medlemmer får økt tilskudd i 2024. Din verving teller også inn i denne konkurransen – og du hjelper også lokallaget ditt ved å verve et eller flere nye medlemmer.

Del på sosiale medier:

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer her