«Prostatakreft – hva nå?» er lansert!

Vi har i mange år sett at det er et behov for lett tilgjengelig informasjon om prostatakreft, spesielt for pasienter som nylig har fått diagnosen. Derfor har vi samarbeidet med Norges fremste eksperter på prostatakreft og kreftbehandling for å skrive boken «Prostatakreft – hva nå?». Boken tar for seg alt man som ny-diagnostisert med prostatakreft bør vite om sykdommen, behandlingsmetoder og om livet fremover.

Boken ble lansert 28. August på Litteraturhuset i Oslo, og du kan lese mer om boklanseringen i neste utgave av vårt medlemsblad PROFO-nytt. Her på nettsiden kan du og lese mer om våre medieopptredener på TV 2 Nyheter og God Morgen Norge, der vi også har promotert boka.

«Prostatakreft – hva nå?» i studioet til God Morgen Norge

Distribusjon av boken
Fremover vil boken bli sendt til nye medlemmer som del av velkomstpakken vår. Boken vil også være tilgjengelig for eksisterende medlemmer via lokallagene og kan fås ved å kontakte dem på epost.

Oversikt over lokallagene

I tillegg vil det være mulig for eksisterende medlemmer å bestille boken på vår nettbutikk, eller ved å kontakte oss på post@prostatakreft.no. Boken er gratis og sendes mot betaling av porto og ekspedisjonsgebyr.

Del på sosiale medier:

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer her