Om oss 2

Prostatakreftforeningen (PROFO) er en landsomfattende organisasjon for personer som har eller har hatt prostatakreft, deres pårørende og andre interesserte. Foreningen ble stiftet som en pasientforening i 2003 og har pr i dag rundt 3500 medlemmer fordelt på 26 lokallag.

Foreningen er tilsluttet Kreftforeningen.

Prostatakreftforeningen er her for deg. Vår oppgave er å sette fokus på kvalitet i utredning, behandling og rehabilitering. Vårt mål er å være en arena for trygghet og samhold, og en kilde til informasjon for våre medlemmer. Vi er også en interesseorganisasjon som kjemper for en bedre fremtid for våre barn og barnebarn gjennom politisk påvirkning. For å få til dette samarbeider vi tett med sentrale fag- og forskningsmiljøer i landet.

På disse sidene kan du se mer om hovedstyret vårt, vår strategi- og handlingsplan, vedtekter for foreningen, kontaktinformasjon til våre lokallag, informasjon om hvordan du kommer i kontakt med oss, samt informasjon om hvordan du kan støtte vårt arbeid.

 

 

 

 

Del saken vår på:

Facebook
Twitter

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer her